18.8.06

Escapada cap de setmana

Oi ! tudo bem ! Bon dia meninas e meninos!!!

Aprofitem que acabem de perdre un autobus (per gilipolles) per explicar-vos més cosetes.

De la COPAVI (estat de Paranà) tirem cap a Andradina. Aquí ens hi hem estat tres dies ben intensius coneixent més acampaments i assentaments, tot inclòs en el Rene Tours. Hem tingut la sort de trobar-nos amb en Rene, un altre Casaldàliga a la holandesa de la zona, que ens ha fet de guia per tots aquests assentaments! Ens ha deixat destrossat, quina marxa que portava el tio!!

Durant aquests dies hem vist i viscut en moltes realitats diferents. Des d´assentaments amb totes les comoditats mínimes fins a acampaments sense llum ni aigua i a peu de carretera, només en estar-hi una hora podem veure la duresa que suposa viure sota plàstics i lones negres. Hi ha gent que porta 7 anys vivint en aquestes condicions. En alguns hi mengem i en d´altres hi fem nit.En Rene no ens deixa reposar ni un moment. Quina energia que porta l´home. Sempre estava amb el Rapidinho, rapidinho! La veritat és que fa la seva feina molt ben feta! Anima, acompanya i encoratge molt a la gent!

En el primer acampament ens trobem unes 70 persones esperant-nos, donant-nos la bem vinda! El què anem fent a cada un d´ells és presentar-nos explicar perquè som allà, i ells ens expliquen coses sobre la seva situació actual, història, etc... Hi ha qui també s´interessa molt per la nostra situació. Ens rebem tots amb els braços ben oberts! qui no ens regala una pinya ens regala uns dolços casolans, plantes medicinals, etc... a més a més ens preparen uns àpats per llepar-se els dits. Vindrem amb més kilos segur!!!


Aprofitant que estem prop del Pantanal, i que el ritme del Rene ha pogut amb nosaltres ( la veritat és que arriba un punt que necessites desconectar, ja que portem 12 acamp. i assent. vistos i tot i les seves diferències, ens costa està frescos com el primer dia, a nivell de fer preguntes, participar, etc..) uns quants,5, hem decidit agafar-nos el cap de setmana de turisme i fer una ruta de 3 dies pel Pantanal a veure bitxos de tota mena, muntar a cavall, canoes ..., i llavors tornar a Riberao Prieto amb la resta.

És aquest l´autobus que acabem de perdre! Això de decidir 5 no és el mateix que decidir 2. Total que com que teniem tres hores, aquí ens teniu.

Ens sap greu però no tenim a mà lo necessàri per penjar més fotos. Però tranquils que en tenim moltes, jaja

Bé doncs pels que treballen, pels que perden avions, pels que estan a la platja, pels que estan a la muntanya, pels que estan practicant idiomes, pels que ens segueixen, i pels que no ens segueixen, i sobretot pels que ens escriuen,

Muitos beijos e abraços !
Ate mais!

els nens

PD Lnita : Moltes felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaats!!!!! que superguays que somos por habernos acordado! petons , abraçades i llepades,... :->

PD Sarita i Abel: Ei nois esteu visitant castells barats també per la provença? Quants tupers heu trobat ja ?

PD MCarm : no et queixeras eh?? ! Has descobert ja què porten els escossesos sota les faldilles??

PD Encarna : i tant si compartirem experiències! Arribarem amb moltes ganes !! Records als homes de la family al petit i al gran!!

PD Montse Muntanya : No us animeu al final a anar Egipte, segur que estan sortint ofertes a bon preu!!! No treballeu molt.

PD meus pares : ei molt bé que hagueu escrit!! Fins la pròxima trucada!

PD Merce : are you my tieta? Ole!!! Quina ilu!

PD Maite : Osti nenes quina mala sort!! És maco Alacant? Ara vas cap Galicia? Fins hi tot els diaris d´aquí parlen dels incendis en primera plana. Per fi ens han cantat en els acampaments. Ha estat molt xulo.

PD Betlem : El final a Finlandia a fer mal?!!? Ei deixeu-li alguna cosa al bon home de la barba que nosaltres l´any que ve volem regals!!